Afholdte møder – Herlev

Vejen til det gode liv – for voksne mænd.

2019

18. marts 
“Kulturforskelle som landstræner for fodboldhold i Singapore, Armenien, Tanzania og Jordan” ved Jan Poulsen, der er medlem af Hemingway Club Greve.

 

4. marts  
Poul Eriksen fortalte om sit liv som restauratør hos Herefore Beefstouw og Grøften i Tivoli. Han er medlem af Hemingway Club Gentofte onsdag.

18. februar  
“Har arbejdet som frivillig i Afrika sat er aftryk?” ved Claudius Jensen som er uddannet seminarielærer. Han har arbejdet i forskellige lande i Afrika med undervisningsrelaterede opgaver. Oplægget vil være et tilbageblik på ca. 7 års arbejde i forskellige sammenhænge i afrikanske lande.

4. februar 
“Mine 22 dage på den spanske pilgrimsrute Caminoen “ved Freddy Christensen, der er medlem af Hemingway Club Greve.

Den 21. januar 2019 holdt vi vores første møde i Hemingway Club Herlev.

14 gæve, unge mænd på +60 dukkede op til mødet til trods for et massivt snefald.Derudover havde vi vores venner fra Greve og Gentofte, henholdsvis John og Bjørn med til at hjælpe os i gang.

Først sang, kaffe, ostemadder og velkomst – derefter fortalte John om baggrunnden for at oprette en klub for mænd +60, der kunne være med til at modvirke ufrivillig ensomhed blandt ældre hjemeboede mænd i Ordrup og omegn.

Med udgangspunkt i Frivilligcenter Gentofte, blev der startet op som en frivillig arbejdsgruppe, senere styregruppe. I november 2013 blev Hemingway Club lanceret via annoncering i lokalaviserne. Det blev en succes. Allerede året efter måtte der oprettes en venteliste i Gentofte. I dag er der klubber i Hørsholm – Rungsted, Greve, klub nummer 2 i Gentofte og en i Rudersdal og en i Lyngby – Taarbæk.

For at løfte stemningen yderligere fik vi, hver især, fik et kort med 2 spørgsmål. Vi skulle så finde en makker at stille det ene spørgsmål til og derefter bytte osv, osv, osv. SÅ steg lydniveauet betragteligt. Efterfølgende udfyldte vi interessekort med navn, mail og interesser.

Du kan se mere om kommende møder her.

Tag en ven med til næste møde!