Gladsaxe – afholdte møder

November

24. Samtale salon v/ Stig Tarnow

Hemingway Club’s fornemste formål er at vi lærer hinanden at kende og skaber relationer mellem medlemmerne. Derfor holder vi med jævne mellemrum samtalesalon, hvor medlemmerne i små og store grupper udveksler tanker, synspunkter, erfaringer, meninger, håb, drømme m.m. Rammen er, at alle har respekt for andres standpunkter eller synspunkter, og at man ikke behøver at argumentere eller retfærdiggøre sine holdninger.

05. Omkring The Beatles v/Kai Aabrandt og venner

Alle har et forhold til The Beatles, alle tror de kender dem og deres musik. Alligevel var der overraskende nyt i denne tur ned ad ‘memory lane’ med nogle super beatlesentusiaster. Vi så deres egen film om The Beatles helt fra de i 1957 ikke var beatles endnu, gennem de hårde læreår til de brød igennem, den vilde periode hvor verden gik amok i beatlesmania, slutperioden, hvor deres musik var blevet så instrumentalt avanceret at det ikke kunne lade sig gøre på en scene, og indtil de så at sige brændte ud som band og måtte gå hver til sit,

Oktober

08. Vores Sundhedsvæsens styrker og svagheder v/Torben Mogensen

Tidligere overlæge, hospitalsdirektør m.m.m. Torben Mogensen tog os på en spændende rundtur i det danske sunhedsvæsen, hvor han fremhævede og dokumenterede, at den megen polemik om ventetider, Sundhedsplatform, medicinpriser, stresset personale osv. osv., overskyggede det faktum, at Danmark har et af verdens bedste sundhedsvæsner.  

22Ølsmagning – En humle komsammen dag v/Niels Kobæk

Bægerklang og højt skum! En formiddag, hvor vi blev introduceret til øllets verden i almindelighed og bryggerikoncernen Royal Unibrew (Danmarks næststørste) i særdeleshed. Der var smagsprøver i lange baner – deltagerne var på forhånd blevet opfordret til at lade bilen stå den dag – af både klassiske øltyper og mere eksotiske nieceprodukter.

September

19. Samtale salon v/ Stig Tarnow

10. Martin Andersen Nexøs liv og forfatterskab v/Preben Etwill

August

27. Sommerfrokost på Nybro Kro v/Finn Skov 

13. Flyledere og deres systemer v/ Finn Skov

Juni

18. Allieredes krigsgrave i Danmark ved Bob Cobley

04. Kunstig intelligens ved Sven Kolstrup

Maj

21. Dialogmøde – Hvad vil vi med Hemingway Club – Gladsaxe  v/ Stig Tarnow

07. Min liv som Jagerpilot og mit arbejde for kongehuset ved Wagn Langebek

April

23. Mit liv som krigskirurg under Desert Storm, Bosnien og Kabul ved Ebbe Christensen

09. “Har arbejdet som frivillig i Afrika sat et aftryk?” ved Claudius Jensen
Se mere her

Marts

26. Kulturforskelle oplevet af Jan Børge Poulsen som landstræner for fodboldhold i Singapore, Armenien, Tanzania og Jordan.
Se mere her

19. Fra vores første møde i Hemingway Club Gladsaxe
Den 19. marts var 23 gæve, unge mænd på +60 dukket op til det første møde i HC Gladsaxe. Stemningen var høj, og alle så frem til mange gode stunder sammen.

Det blev hurtigt konstateret, at der ikke ville være plads nok i De Frivilliges Hus til fremtidige møder. Fem deltagere gik sammen om at få de praktiske forhold omkring møderne sat i system. Og første opgave blev at finde et nyt sted, hvor møderne kunne afholdes.