Interessegrupper – Lyngby

Interessegrupper i Hemingway Club Lyngby.

Her finder du sidste nyt fra interessegrupperne.
Klik her hvis du vil vide mere om oprettelse af interessegrupper.


9.4.2019
 
Rejsegruppen.
Vi fik en meget personlig gennemgang af rejse på 3. mdr. med Nordkaperen, samt en meget detaljeret gennemgang af Paris. Det var nogle meget spændende indlæg, og synd at der ikke var flere der kom til at høre om det. Vi har derfor besluttet at stoppe rejseklubben, men hvis der i fremtiden er min. 12 der ønsker en rejseklub kan vi starte igen.
Jørgen Fynsø
Tovholder, eks.

 

26.3.2019

Rejsegruppen
Carsten Lund viste billeder og fortalte en masse interesante ting fra Balkan, da han har været udstationeret i flere år, og derfor kendte en masse om kulturen og hvordan de lokale boede. Undertegnede viste billeder og fortalte om oplevelser fra mange rejser i USA.
Der er åbenbart ikke den store interesse for at deltage i rejseklubben så derfor blev det aftalt at vi skulle op på 12-15 personer ellers ville vi stoppe. Mødet d. 9/4 skulle så vise hvor mange der var interesseret i rejseklubben, ellers ville det blive det sidste møde.


12.3.2019

Rejsegruppen: Det første møde i rejsegruppen er afholdt.
12/3 kl 12-14 i Resturant 1. På mødet fortalte Carsten Lund om rejser i Balkan og undertegnede fortalte, og viste billeder fra en del nationalparker i det sydvestlige USA. Derefter skulle vi finde ud af hvad rejseklubben skal bruges til. Referat følger.

Fremtidige møder vil være første ordinære møde tirsdag i måneden.
Næste gang den 9. april 2019 kl 12.
Jørgen Fynsø, tovholder.

Kulturgruppen: Som omtalt i referatet fra mødet den 12.3.2019 arrangerer Kulturgruppen rundvisning i Bondebyen med Mette Henriksen. Der vil være mulighed for deltagelse efter først til mølle princippet, når tilmelding bliver udsendt. 

Tur til Vestforbrændingen: Som opfølgning på Sigurd Agernsnaps foredrag (den 9. april) arrangeres en tur til Vestforbrændingen, Ejby Mosevej 219, 2600 Glostrup den 11. juni 2019 kl. 9.00 -11.00.

Hvad sker der med dit affald – du bliver taget med på en rejse i termer som ressourcer, råstoffer, genanvendelse, genbrug, sortering og meget mere – og du får mulighed for at stille spørgsmål.  Besøget slutter af med en rundvisning på forbrændingsanlægget. Her oplever du hele affaldets vej, fra det kommer ind med skraldebilerne, til det bliver brændt, og energien bliver omdannet til elektricitet og fjernvarme. 

Max. 30 kan deltage i besøget, der er gratis – tilmelding vil blive via NemTilmeld. Invitation  udsendes snart.

Transport: Man kan køre med fra Idrætsbyen kl. 08.30. 

Vingruppen (under oprettelse): 
(OBS! tilmelding er nu lukket, 23 er tilmeldt)

Oprindelig tekst:

Vi inviterer alle medlemmer til et foredrag om vin og samtidig vinsmagning.

Tirsdag d. 19. marts kl 15-17 i vores sædvanlige mødelokale.

Mødet er inspireret af Hemingwayclub Rudersdal, som med stor succes har haft et tilsvarende møde, hvor Bo Andersen fra Abildhill fortæller om vin og giver smagsprøver på 6 vine herunder vin fra Bourgogne og Chateauneuf du Pape.

Det er samtidig Styregruppens forsøg på at hjælpe med at starte en undergruppe for vin.

Mødet er åbent for alle vores medlemmer, og vi forestiller os, at de af jer, der vil danne en vin-undergruppe finder sammen på denne dag, og aftaler videre forløb. Og især at en ildsjæl vil påtage sig at stå i spidsen for undergruppen.

Deltagelse kræver tilmelding og koster 50 kr./person.