Hørsholm mandag

Velkommen til et inspirerende netværk for mænd på 60+. Vi mødes i Hørsholm mandag.
Mødested: Aktivitetscenter Selmersbo, Selmersvej 13, 2970 Hørsholm
Mødetidspunkt: Hver mandag kl 09.30 – 11.30
Billede af mødestedet

Klubben i Hørsholm blev etableret i oktober 2015. Der var fra starten stor interesse for at blive medlem, og i løbet af kort tid rundede medlemstallet mere end 100 ’voksne’ mænd. Medlemstallet er siden da vokset støt, og vi var nødt til at indføre en venteliste, som blev delvis tømt, da Hørsholm tirsdag blev etableret i maj 2019. I dag er der ca 150 medlemmer i Hørsholm mandag og det halve i Hørsholm tirsdag.

Mandagsklubben holder sine ugentlige møder hver mandag kl 09.30 – 11.30. Møderne er fra august 2022 rykket fra vores normale mødested i Hørsholm Sognegård til Aktivitetscenter Selmersbo, Selmersvej 13, 2970 Hørsholm. Flytningen er nødvendig, fordi Hørsholm kirke skal renoveres indvendig, og imens det sker, skal Sognegården bruges til kirkelige handlinger.

Ved hvert møde kommer omkring 70-90 af klubbens medlemmer for at mødes til et inspirerende foredrag af en ekstern foredragsholder eller af et af klubbens egne medlemmer. Desuden er der et par ud-af-huset arrangementer i hver sæson.

Medlemskabet er gratis, man betaler blot et fast beløb 3 gange om året for forplejning ved møderne i form af kaffe, brød og en morgenbitter.

Klubbens organisation

Klubben er organiseret med en række udvalg, som på frivillig basis står for administration, aktiviteter, forplejning og IT/medlemskommunikation. Formændene for udvalgene udgør tilsammen styregruppen. Læs mere ved at trykke på knappen ‘Styregruppe og udvalg‘.

Udover de organiserede medlemsaktiviteter er der dannet en række interessegrupper, hvor medlemmer mødes regelmæssigt i eget regi, hver ledet af en ‘tovholder’. Læs mere ved at trykke på knappen ‘Interessegrupper‘.

Idébank

Har du som medlem et forslag til et foredrag i mandagsklubben – enten et emne, du selv vil fortælle om, eller en foredragsholder, du kunne tænke dig at formidle kontakt til – vil styregruppen meget gerne tage imod dit forslag.

Det samme gælder, hvis du har forslag til en udflugt, et virksomhedsbesøg eller noget andet, du synes vi skulle tage op i klubben.

Du skriver bare dit/dine forslag i en mail til styregruppen ved at trykke her: Idébank

Kontakt

Du kan skrive til styregruppen og få nærmere information på: info.horsholmmandag@hemingwayclub.dk

Kommende møder

Praktiske anvisninger

Vi har samlet nogle praktiske anvisninger vedrørende foredrag i Hørsholm mandag, hvor vi bl.a. beskriver mødelokalet, parkeringsmulighederne og de tekniske hjælpemidler, der er til rådighed for foredragsholderen. Tryk her

Tips til foredragsholderen

Vi har også samlet nogle enkle tips til foredragsholdere om brugen af PowerPoint til at understøtte et foredrag, så det bliver mere inspirerende for publikum. Ved at følge nogle enkle regler kan PowerPoint bidrage fint til formidlingen. Tryk her

Mødekalenderen

Alle fællesmøder og -arrangementer offentliggøres i mødekalenderen nedenfor. Møder i klubbens interessegrupper vises i en særskilt kalender. Tryk her.

Kalenderen er sat til at vise alle detaljer, men hvis du hellere vil se en oversigt, kan du fjerne ‘fluebenet’ i den lille blå boks under ‘Detaljer’ – og sætte den tilbage for at vise alle detaljer igen.

Afholdte møder

Gå på opdagelse og bliv inspireret af vores tidligere afholdte møder.