Hørsholm tirsdag

Velkommen til et inspirerende netværk for mænd på 60+. Vi mødes i Hørsholm tirsdag.
Mødested: Hørsholm gamle rådhus, Rungstedvej 1B 2, 2970 Hørsholm (Repræsentationslokalerne på 1. sal)
Mødetidspunkt: Hver tirsdag kl 09.30 – 11.30
Billede af mødestedet

For at tilgodese de mange på klubbens venteliste inviterede klubbens ledelse i starten af maj 2019 alle på ventelisten og andre interesserede i lokalområdet til et introduktionsmøde for at undersøge grundlaget for etablering af en eventuel ny klub i Hørsholm-Rungsted. Der var en overvældende interesse, og en ny klub er blevet etableret med egen styregruppe og aktive udvalg.

Tirsdagsklubben holder sine ugentlige møder hver tirsdag kl 09.30 – 11.30 i repræsentationslokalerne på 1. sal i Hørsholm gamle rådhus, Rungstedvej 1B, 2970 Hørsholm. Medlemskabet er gratis, man betaler blot 25 kroner for kaffe, ostemad og en morgenbitter.

Det er planen, at man henad vejen vil etablere en række interessegrupper med egne ’tovholdere’ for at styrke netværksdannelsen.

Styregruppe

Klubben er organiseret med en række udvalg, som på frivillig basis står for administration, aktiviteter, og forplejning. Formændede for udvalgene udgør tilsammen Styregruppen:

Peter Wassard 

Administration og medlemmer

Peter Per Olsen 

Aktiviteter

Bent Nielsen

Forplejning

Kommende møder

Praktiske anvisninger
Vi har samlet nogle praktiske anvisninger vedrørende foredrag i Hørsholm-Rungsted tirsdag, hvor vi bl.a. beskriver mødelokalet, parkeringsmulighederne og de tekniske hjælpemidler, der er til rådighed for foredragsholderen. Tryk her

Tips til foredragsholderen
Vi har også samlet nogle enkle tips til foredragsholdere om brugen af PowerPoint til at understøtte et foredrag, så det bliver mere inspirerende forpublikum. Ved at følge nogle enkle regler kan PowerPoint bidrage fint til formidlingen. Tryk her

Vejledning for afholdelse af videomøder med “ZOOM” i Hemingway Club Tirsdag
For at gøre os klar til disse møder har vi udarbejdet 3 vejledninger for at komme igang. (Se dokumenter i PDF)

Tryk Installation af ZOOM Cloud Meetings
Tryk Mødeledelse
Tryk Vejledning til foredragsholdere i Videokonferencer

Mødekalenderen

Alle møder i offentliggøres i mødekalenderen nedenfor. Fællesmøder angives i sort tekst, og herudover vises møder i en del af klubbens interessegrupper i hver sin farvekode.

Kalenderen er sat til at vise alle detaljer, men hvis du hellere vil se en oversigt, kan du fjerne ‘fluebenet’ i den blå boks under ‘Detaljer’ – og sætte den tilbage for at vise alle detaljer igen.

Afholdte møder

Gå på opdagelse og bliv inspireret af vores tidligere afholdte møder.