Designeren bag hjemmesiden

Webdesigneren bag Hemingway Club's hjemmeside

Designeren bag https://hemingwayclub.dk

Designeren bag denne side

Mit navn er Nicolai Sørensen. Jeg arbejder som webdesigner for en lang række virksomheder, og det er blandt andet mig, der står bag den hjemmeside, du lige nu læser på. Jeg har siden 2011 stået for at udarbejde flere hundrede hjemmesider for danske virksomheder, der har dét til fælles, at de bruger deres hjemmesider aktivt som en del af deres overordnede marketing-strategi.

Siden jeg startede har jeg designet flere hundrede forskellige hjemmesider. Du kan læse mere om, hvem jeg er, samt se et udpluk af mine projekter for kunder i hele landet, ved at klikke her: https://nicolaisoerensen.dk/.

Min tilgang til webdesign

Når jeg designer en hjemmeside, er det altid med udgangspunkt i, at den skal understøtte et overordnet formål; det kan være, at de besøgende skal opfordres til at tilmelde sig et nyhedsbrev, udfylde en kontaktformular eller noget helt tredje, der i sidste ende er med til at skabe vækst hos virksomheden.

Derfor fokuserer jeg ikke udelukkende på at lave flotte og æstetiske løsninger, men derimod at lave professionelle hjemmesider, der bidrager aktivt til at øge væksten hos den specifikke virksomhed.

Udover designer, så er jeg også en online marketing-nørd

Hvis en hjemmeside skal have succes, er det vigtigt, at den rent faktisk bliver brugt – og det gør den kun, hvis den kan findes i søgemaskinerne eller de sociale medier. Derfor arbejder jeg som online marketing konsulent aktivt med søgemaskineoptimering og sociale medier for en lang række af mine kunder.

Når jeg arbejder med SEO, foregår det som regel ved, at jeg udarbejder en søgeordsanalyse, hvor jeg finder frem til de søgeord, der er relevante for hjemmesiden. Efterfølgende får jeg udarbejdet indhold, bygger links og sikrer mig, at hjemmesiden lever op til de punkter, Google lægger vægt på, når de analyserer en hjemmeside.

For Hemingwayclub.dk er fokus ikke søgemaskineoptimering. Konceptet er fantastisk og det er en helt naturlig proces at det bredes automatisk grundet efterspørgsel.

Bonusinfo: Som hobbyprojekt driver jeg Kæledyrsguiden.dk som er en stor online handelsplatform for primært hunde til salg og katte til salg

Nyt medlem?

Hvis du ønsker at blive medlem af en Hemingway Club, så kan du kontakte den klub på mail, der ligger i din kommune.

Klubberne